Křupavé, lehké pralinky a rozplývající se kakaový požitek: temperovací stroj na čokoládu značky Royal Catering to umožňuje. Výroba dokonalé čokolády je náročná. S vibračním stolem však spolehlivě zhutníte kakaovou hmotu a zabráníte vniknutí vzduchu. Díky kompaktní konstrukci se vibrační stolek vejde na jakoukoli pracovní desku. Díky tomu je vhodný i pro malé čokoládovny a cukrářství. Sestavení je navíc poměrně jednoduché. Vzduchové bubliny z čokoládové směsi snadno a rychle vytřepete pomocí nepřetržitě se pohybující vibrační plochy. Na mřížce pak z formiček odstraníte přebytečnou čokoládu při výrobě pralinek. Čokoláda tak získá požadovanou strukturu a stabilitu. Temperovač čokolády je vyroben z odolné a hygienicky nezávadné ušlechtilé oceli a snadno se čistí. Pogumované nožičky zařízení snižují vibrace na pracovní ploše a chrání ji před poškrábáním.