Kompaktní sous-vide hrnec na šetrné vaření do pracovního objemu až 30 L Pomocí sous-vide hrnce RCVG-45 můžete šetrně a rychle vařit potraviny za rovnoměrné teploty. Díky kompaktním rozměrům a jednoduchému uchycení na hrnce a gastro-nádoby je zařízení vhodné jak pro použití v restauracích, bistrech či hotelových kuchyních, tak i pro soukromé použití. Prostě zapojíte do zásuvky, nastavíte čas a teplotu a necháte ponorný vařič pracovat za vás.
přesný – topný prvek dosahuje teplot od 5 – 90 °C s přesností 0,5 °C
s přesností na minuty – časovač umožňuje vaření v rozsahu 0 min – 99 h
uživatelsky přívětivý – intuitivní ovládání pomocí touchpadu a LED displeje
malá velikost – s maximálním pracovním objemem 30 l vhodné i pro použití v domácnostech
hygienický – díky plášti z ušlechtilé ocele a úzkému tvaru se snadno čistí