S elektrickým křehčovačem masa můžete během chvilky připravit velké množství křehkého masa. Bez ohledu na to, jaký typ masa používáte ve své komerční kuchyni nebo řeznictví, je maso nejen křehčí, ale také lépe absorbuje marinády a koření. A samozřejmě nesmí chybět ani klasika každé kuchyně: řízek. Pro rychlé zpracování masa je sekáček vybaven celkovým výkonem {{power_hp_1852}}. W a rychlostí {{speed_of_rotations_585_temp}}. otáček za minutu. Do velkorysého krmného žlabu můžete snadno vkládat nezpracované kusy masa. Maso by nemělo být širší než 12,5 cm a silnější než 3 cm. Na poličku o průměru {{plate_size_1838}} cm pod šlehačem můžete snadno umístit misky na maso. Čepel a kryt elektrického krouhače masa jsou vyrobeny z nerezové oceli. Tento materiál je mimořádně odolný a díky svým hygienickým vlastnostem je ideální pro zpracování potravin. Hladký povrch krouhače masa se čistí stejně snadno jako jeho odnímatelné čepele. Pracujte bezpečně s elektrickým strojem na potahování masa. Vypínač je před vodou chráněn krytem, takže jej můžete snadno ovládat i mokrýma rukama. Výstražné nálepky upozorňují na možná nebezpečí při práci. Protiskluzové gumové nožičky zajišťují vždy bezpečný stojan.