Praskající oheň a voňavá pizza: kdo by odolal? Dopřejte svým hostům pochoutky z této dřevěné pece na pizzu a jedinečnou atmosféru. Trouba pod širým nebem se během krátké doby zahřeje na 220. °C – ideální pro pizzerie s velkým počtem zákazníků. Ať už se jedná o Napoli, Margheritu nebo Prosciutto – v této peci můžete proměnit jakýkoli polotovar těsta v křupavou pizzu. Bude to Regina nebo Don Giovanni? Ani my se nemůžeme rozhodnout. Faktem je, že rajčatová omáčka a sýr na něj patří. O tom, co přidáte, rozhodujete vy a vaši zákazníci. V troubě na dřevo rychle ohřejte šunku, špenát nebo houby a pečivo upečte do křupava. To zajišťuje dodávaný kordieritový kámen na pizzu. material, z něhož se vyrábí i keramika, se velmi rychle zahřívá. Kámen je tak během okamžiku připraven k pečení pizzy. Povrch se také snadno a rychle čistí. Teploměr je zabudován v tělese pece na pizzu vedle komína. Neustále měří teplotu uvnitř trouby. Pokud teplota klesne, můžete dřevo snadno přidat přes plnicí otvor. Grilovací trouba stojí stabilně a bezpečně na 4 nožičkách. Jednoduše je složíte a můžete je snadno přepravovat.